« Inici | Miscel·lania de Pensaments guardats » | Ens reunim i escoltem » | Una ma estirada enmig de les roses » | Sant Jordi » | PRESENTACIÓ PALAFRUGELL » | TINC UN ALTRE PAPER » | Presentació a Sant Sebastià » | Avui nou regidor de CiU » | He dinat a Sant Antoni de Calonge » | llegeixo llir entre cards »

Presentació dels 24 components de la llista

Va ser el divendres com previst, al Centre Municipal d'Educació. La llunyania del centre, el temps plujós, i la coincidència horària amb altres esdeveniments a la vila, no va ser impediment perquè s'omplis la sala d'actes del centre, vam comptar al voltant de 70 persones que van venir per assistir-hi.
L'acte va consistir, primer, en un homenatge als militants i simpatitzants que han estat a les verdes i a les madures de CiU de Palafrugell; segon, en la presentació d'un en un de tots els membres de la candidatura de CiU 2007 a l'alcaldia. Tots anaren pujant a l'escenari per rebre els aplaudiments de l'assistència.
Varen parlar els dos presidents, Lluís Pujol per Unió, i Josep Gabarró per Convergència. Tots dos van donar suport a la candidatura i no van escatimar les paraules d'ànims.
Seguidament, el meu parlament va consistir en llançar els missatges d'allò que volem i que repetirem durant la campanya:
Recuperar l'orgull de ser de Palafrugell.
Recuperar el dinamisme econòmic i cultural.
Hi ha hagut canvis importants, la immigració és un d'ells, i en vindran més. Cal, doncs, una nova manera de fer política.
Hem de ser honestos i governar amb ambició, amb contenció, amb determinació. Hem d'establir les prioritats amb visió de futur.
Escoltar tothom.
Governar per a tothom en base a deures i drets.
Cuidar de la nostra Gent Gran.
Educar els nostres fills.
Assumir la nostra història com a pal de paller on s'ha de recolzar allò que ara ens arriba de nou.
Reivindicar la nostra identitat, respectant la diversitat, és tan bàsic per la convivència, com ho és el benestar social i la qualitat de vida.
Crearem mecanismes de participació amb transparència i donarem protagonisme a les associacions.
Amb el nostre esforç al govern de Palafrugell, vetllarem per racionalitzar el creixement urbanístic, per millorar la xarxa urbana, per diversificar l'activitat econòmica, per protegir el paisatge.
I, tot sense oblidar-nos de cuidar la nostra llengua com a eina cohesionadora, buscarem complicitats en el món de l'esport, de la música i de l'oci de nens i adolescents per tal de protegir-la.
Tal com ens va dir el president Pujol, l'altre vespre al Teatre, Catalunya comença a l'Ajuntament. Doncs, per això, FEM POBLE, FEM PAÍS.
El nostre objectiu ara és el benestar col·lectiu i la qualitat de vida dels palafrugellencs, barri a barri.
L'excel·lent refrigeri servit a El Jardinet, a l'altra costat de carrer, va engrescar i animar la gent i es va allargar en mig de les converses dels convidats